9 december 2012
13:30

Nyland/Lugnvik

Referat: Husum/Övik H - Nyland/Lugnvik

Efter en bländande första period där Nyland/Lugnvik startade i ett rasande tempo,trots att man bara var 11 utespelare, och fick utdelning redan efter 35 sekunder.N/L kontrollerade det mesta av spelet och 0-2 efter slutsignalen i första perioden var i underkant.Andra perioden något jämnare sedan N/L gått ifrån till 0-5 åter efter ett strålande spel, men sedan slappnade av lite och tillät Husum göra två mål . Perioden slutade 2-5. I den avslutande perioden kontrollerade N/L matchen och tillät inte Husum att komma in i matchen trots flertalet PP:n. N/L:s boxplay för kvällen var lysande samt den storspelande målvakten som avfärdade flertalet frilägen. Ett plus till de två dirigenterna i båset också som lyckas få laget att följa spelplanen.

sön 21 okt 2012, 13:00 Nyland/Lugnvik - Husum/Övik H 9 - 1